top of page
IMG_9974_edited_edited.jpg
IMG_0012_edited.jpg

Over ons

BroerHuis B.V. is een jong onderhoudsbedrijf gevestigd in Zwolle. Ons compacte team vakmensen hebben jarenlange ervaring in de schilders- en onderhoudsbranche. Wij hechten waarde aan open en transparante communicatie. Dat houdt in dat we jou meenemen in het proces, tijdig communiceren en onze afspraken nakomen. Daarnaast combineren wij vakmanschap met de beste producten om kwaliteit te waarborgen. 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Betrouwbare en betrokken vakmensen

  • Een breed palet aan diensten en vakkennis

  • Duidelijke en heldere communicatie

  • Scherpe tarieven en een vrijblijvende offerte

Ons team

IMG_0120.JPG
matthijs boer - schilder | zwolle

Eigenaar

Ik ben Matthijs Broer, mede-eigenaar van BroerHuis B.V.. In de afgelopen 20 jaar ben ik werkzaam als schilder. 

Door mijn jarenlange ervaring als schilder weet ik precies de wensen van mijn klanten om te zetten in een prachtig eindresultaat. Ik ben vanaf moment één zeer betrokken met mijn klanten, van afspraak maken voor een offerte tot aan de oplevering. Ik denk graag mee om een zo’n goed en hoog mogelijke kwaliteit te leveren.  

Eigenaar 

Mijn naam is Merijn Venhuizen. 

Ik heb diverse ervaringen opgedaan in de bouw- en onderhoudssector. Door als timmerman en schilder te werken heb ik uiteenlopende bouwprojecten van begin tot eind meegemaakt. Van slopen tot de uiteindelijke afwerking. Mijn expertise ligt in de breedte: ik sta garant om het beste advies te geven en van uw renovatieproject een succes te maken! 

bottom of page